Vähät väliä siitä, millainen tai kuinka pitkä urapolkusi on ollut tähän asti... Mitä jos oletkin nyt vasta uratiesi alussa...kaikki parhaat jutut, onnistumiset ja uudet unelmat vielä edessä päin?


Aloita nyt ja luo selkeä suunnitelma vuodelle 2020... ...riippumatta siitä, millaista muutosta urallesi tai työhösi kaipaat, tunnistatko edes vielä kunnolla tavoitettasi tai onko mielessäsi pelkkä tunne siitä, että ”jotain” nyt vaan on saatava aikaan.


Arvosta itseäsi ja menesty työelämässä -valmennus on alkamassa, tule mukaan nyt >>> MYYNTI PÄÄTTYNYT, UUSI RYHMÄ TULOSSA PIAN 2020! Kiitos mielenkiinnostasi!

Onko aika etsiä uusia haasteita, miettiä työura uusiksi tai tehdä irtiotto oravanpyörästä kohti oikealta tuntuvia [työ]elämän valintoja? 


Kuvittele aikaa tasan 1 vuosi tästä päivästä eteenpäin.

Haluatko vuoden kuluttua...  

...löytää itsesi edelleen pyykkivuoren vierestä murehtimasta, miten päästä eteenpäin siitä, mihin asiat ovat vuosien myötä vain ajautuneet?

Vai haluatko mieluummin jo vaikkapa ensi kesään mennessä...  

...nauttia siitä ilon ja vapauden tunteesta, että todella elät omaa elämääsi, kuuntelet oman sisimpäsi kuisketta ja teet valintoja, jotka palvelevat sinua...myös työelämässä?  


Kun kylvät muutoksen siemenet nyt voit pian iloita niiden tuottamasta sadosta. 

Todennäköisimmin uusien asioiden alulle laittaminen saa sinut hymyilemään jo paljon nopeammin kuin arvaatkaan kun huomaat, että omilla ajatuksillasi ja tekemilläsi toimilla, pienilläkin asioilla on vaikutusta siihen, miten asiat järjestyvät, ja miten tyytyväinen olet siihen, miten tilanteet kehittyvät.

Jos taas et laita mitään uutta alulle nyt kun on sen aika, orvanpyörä kietoo sinut entistä tiukemmin otteeseensa...ja vuoden kuluttua - no, mitään tuskin on tapahtunut [vieläkään].

Herätä itsesi arjen horroksesta ja vuodenaikaväsymyksestä, ja ota uusi vuosi vastaan uusin innostavin ajatuksin luottaen itseesi ja visioosi!


Riko oman urasi lasikatto, ja ryhdy toteuttamaan unelmiasi työstä, työn tekemisestä ja tavoitteiden saavuttamisesta!

Susta löytyy varmasti jotain huippua - ajatuksia jotka odottavat tulla kuulluiksi, ja ideoita, jotka ovat aina odottaneet sitä, että puhallat niiden liekin tuikkimaan silmiisi ja luomaan valoa pimeimpäänkin päivään.

Opi arvostamaan itseäsi ja löydä oma tapasi menestyä keskellä muuttuvaa työelämää ja oman elämäsi urapolkuja...riippumatta koulutuksestasi, iästäsi tai CV:stäsi.  


Tunnistat kurssin kuuluvan sinulle, kun mahdollisesti tunnistat, että...

...yksi etappi elämästäsi on saavutettu, ja että nyt olisi aika aloittaa seuraavaa...

...työ ja ura tähän asti on ollut ihan ok, mutta nyt voisi olla aika jollekin uudelle...mikä on enemmän kuin ok...

...tai että nyt on vihdoin aika olla terveellä tavalla itsekäs, ja seurata myös urallasi ”sitä mikä tuntuu sinusta oikealta” niin, että voit taas täysillä nauttia arjestasi, työstäsi ja elämästäsi kokonaisuutena.  

Opi kuutelemaan järkesi lisäksi myös sydäntäsi, ja löydä uusi tapa jäsentää tulevaisuuttasi ja siihen liittyviä [ura]tavoitteitasi.  

Mielessäsi saattaa olla vaikkapa jotain seuraavanlaisia haaveita:  

 • ...”haluaisin uuden työpaikan” [mutta et tiedä tai uskalla sanoa ääneen, mitä se olisi]...
 • ...”haluaisin vaihtaa alaa” [mutta kun kaikki on niin vaikeaa]...
 • ...”haluaisin päästä esimiestehtäviin” [hah, sinäkö muka, ilman kokemusta]...
 • ...”haluaisin edetä johtajana” [mutta kun uusia mahdollisuuksia ei avaudu]...
 • ...”haluaisin kirjoittaa kirjan” [paitsi että, osaatko muka kirjoittaa]...  
 • ...”haluaisin yrittäjäksi” [just joo, ihan vihoviimeisintä]...tai...  
 • ...”haluaisin irtisanoutua nykyisestä työstäni...vaikka en vielä tiedä, mitä sitten tekisin” [ja näinhän toimii vain jotkut hullunrohkeat, miten sä nyt voisit]...


Tai sitten jotain ihan muuta, mikä joka tapauksessa on jonkinlainen mullistus nykytilanteeseen tai tuntuu niin haastavalta, isolta projektilta toteutettavaksi arjen ja työkiireiden keskellä, että koet vaikeaksi päästä suunnitelmassasi alkuun.

Mutta arvaa mitä? Nyt sinun ei enää tarvitse pähkäillä ja pyöritellä asiaa yksin! Yhdessä alkuun pääseminen on helpompaa - ja hauskempaa!

Sano nyt kiitos oman polkusi askelmille tähän asti ja anna uratien urjeta edessäsi.


Arvosta itseäsi ja menesty työelämässä -valmennus auttaa sinua...  

...jättämään murehtimisen ja avaamaan oven merkityksellisille, hyvää mieltä tuottaville valinnoille...

...päästämään irti menneestä ja toivottamaan tervetulleeksi kaiken sen, mitä todella voit tehdä ja saavuttaa, ja...

...rikkomaan omat näkymättömät rajasi, jopa lasikattosi, ja rakentamaan uutta siitä, mitä et vielä aiemmin ole osannut tai uskaltanut sanoittaa tai edes ajatella todellisena mahdollisuutena urallasi.


Vapauta jarrusi ja opi vauhdittamaan kulkuasi kohti tulevia työelämäsi tähtihetkiä!  

Valmennuksessa saat avuksesi ammatticoachin, testatut perusrutiineja rikkovat harjoitustehtävät, joilla avaat uutta näkökulmaa sekä tsemppiä paitsi coachiltasi myös muilta, jotka arpovat saman tyyppisiä siirtoja omassa elämässään.


Tämä ei ole mikään tavanomainen tsemppiryhmä, vaan alku oman sisäisen äänen löytämiselle, ammatillisen identiteetin vahvistamiselle ja [urasi] unelmien toteuttamiselle!

"Helpotusta jumeihin ja jomotukseen - tukea työpohdintoihin ja suunnan tarkistamiseen [työ]elämässä"

Tässä tosielämän kokemus tämän valmennuksen pilottiryhmään osallistuneelta:  

”Ennen valmennusta olin...hämmentynyt ja epävarma kyvystäni, potentiaalistani ja suunnastani.  

Nyt valmennuksen jälkeen olen...luottavaisempi tulevaisuuden suhteen ja uskon että kuljen oikeaan suuntaan, kun pohdin ja työstän asioita JA toimin.  

Tärkein apu minulle oli…motivaationi ja kehityssuuntieni tiedostaminen ja rohkaisun saaminen.  

Suosittelisin kurssia kenelle tahansa, joka kokee olevansa jumissa työpohdinnoissaan tai kokee, että jokin hiertää työelämässä, mm. arvojen kirkastamiseen ja suunnan tarkistamiseen työ- tai muussa elämässä.”

- Riikka, Espoo


Valmentajanasi Taru Hermunen-Kuusela

Joskus ajattelin, että minusta ei koskaan tule yrittäjää. Pidin myös aivan hulluina niitä tuttujani, jotka moiseen ryhtyivät. Ja nyt olen ollut yrittäjä jo 8 vuoden ajan!  

Kaikki lähti liikkeelle siitä, kun olin ottanut lopputilin silloisesta työstäni enkä tiennyt yhtään mitä tekisin. Lähdin life coaching -koulutukseen pitkälle yhden ainokaisen lehti-ilmoituksen perusteella...ilman että edes tiesin mitä coaching tarkoitti tai mitä arvoa moisilla opinnoilla minulle olisi. Vuoden kuluttua koulutuksessa aloittamisesta LCF Life Coach® -tutkinto taskussani olin sitten paitsi ammatti-coach myös yrittäjä.  

Koulutukseltani olen FM (suunnittelumaantiede). Lisäksi olen opiskellut paitsi Life Coaching -ammattitutkinnon myös mm. yrittäjyysvalmennuksen pedagogiaa, positiivista psykologiaa ja paljon erilaista liittyen digimarkkinointiin ja tuote- ja palvelukehitykseen, ml. tuotekehitystyön erikoisammattitutkinnon. Olen jatkuvasti kiinnostunut uusista asioista ja utelias oppimaan uutta. Kehittäjätyyppinä tunnistan, että minun on usein vaikea tyytyä siihen, miten asiat ovat, kun mieli halajaa ryhtyä ”maailmanparannushommiin”!  

Valmentajana uskallan haastaa asiakkaitani ja toisaalta luottaa siihen, että jokaisella on oma tapansa paitsi ratkaista asiat myös edetä niissä käytännön tasolla – asettaa ja saavuttaa omat tavoitteensa. Rakastan sitä, että työ on hyvin luovaa ideointia ja hetkeen heittäytymistä.

Toisaalta käyn myös itse säännöllisesti coachauksessa, jolloin pääsen asiakkaan roolissa reflektoimaan omia tilanteitani, tunteitani ja asioissa etenemisen esteitä. Tiedän siis myös ihan omasta takaa, miten vapauttavaa on kaaoksenkin keskeltä löytää se punainen lanka ja ohjata omat ajatukset jälleen oikeille raiteille. Ääneen puhuttuna tunteet tulevat kuulluksi ja kohdatuksi ilman, että ne jäävät painamaan hartioita ja aiheuttamaan ihan turhaa mielipahaa. Ajatus selkeytyy ja oma suunnitelma kuoriutuu esiin kaiken kuonan alta. Ja miten vaikeaa tätä kaikkea olisi saada aikaan ilman ulkopuolista coachia, joka jaksaa palastella asiat pureksittavakseni, ja auttaa minut hoksaamaan sen, mitä pyörittelen mielessäni muuten kerta toisensa jälkeen kuin pyykkiä pesukoneessa, ahdistuen jo siitä, että en pääse ajatuksissani ja toimissani yhtään mihinkään!

Arvosta itseäsi ja menesty työelämässä -valmennuksessa kyse ei kuitenkaan ole minusta, vaan sinusta ja siitä, mitä sinä haluat omalla urallasi toteuttaa.

Mun tehtäväni valmentajana on saada sut tunnistamaan sen, mikä tekee sinusta menestyvän – ammattiosaajan, hyvän tyypin ja sen, joka tietää mitä tahtoo ja osaa edetä elämässään niin että tuntuu hyvältä pikkuvarpaissa asti. Haluan antaa sulle kipinän arvostaa sitä, mitä ja kuka olet, jotta voit luottaa itseesi ja onnistua etenemään [työ]elämässä siten, että voit päivittäin hymyillä itsellesi ja sille mitä olet tekemässä.  

Sinulla on oma agendasi. Nyt on aika ja tehdä siitä kristallinkirkas – jättää hiljainen häpeä ja saada kaikki hyvä nousemaan esiin pian alkavaa uutta vuotta varten. Minä lupaan olla apunasi ja viitoittaa tietäsi johdonmukaisesti mutta pehmeästi eteenpäin.  

"Nyt on just oikea aika antaa uusien tuulien puhaltaa...

Vuodenvaihde on nimittäin paras paikka miettiä mennyttä ja tuumata tulevaa - ja tarttua toimeen!

Joskus pienetkin teot riittävät siihen, että asiat vaan lähtevät rullaamaan helpommin ja parempaan suuntaan. Mitään paineita suuriin muutoksiin ei siis ole. Kaiken voi tehdä ihan kevyesti, kokeillen ja omia fiiliksiä kuunnellen.

Tehdään yhdessä tulevasta vuoden vaihteesta ja uudesta vuodesta sellainen, joka muistetaan vielä kiikustuolissakin!

Tervetuloa!"

T: Taru

PS. Jos mieleesi tulee jotain kysyttävää, laita viestiä sähköpostitse taru@sirinium.fi, niin vastaan sinulle pian viestin saatuani.Arvosta itseäsi ja menesty työelämässä -valmennuksessa saat kaiken tämän:  


6+1 viikkovalmennusta, joilla ravistelet itsesi irti entisestä ja suuntaan huomiosi täysillä siihen, mitä haluat toivottaa tervetulleeksi elämääsi ja urallesi seuraavaksi

 • Suntaat katseesi sotkuista selkeyteen,
 • Rakennat rikkinäisistä hajatelmista järkeviä suunnitelmia,
 • Opit tunnistamaan ja tuntemaan, mistä tiedät olevasi oikeassa suunnassa, ja miten korjaat kurssia silloin kun edistyminen on vastatuulessa.


Kartoituksen ja täydellisen palauteraportin käyttäytymis- ja motivaatiotyylistäsi työssä selkeää ja monipuolista Master EASI-työkalua hyödyntäen, minkä pohjalta opit mm:

 • Ymmärtämään nykytilanteesi pohjalta, mitä itse haluat ja kaipaat työssäsi enemmän ja mitä vähemmän,
 • Millainen on sinun tapasi olla vuorovaikutuksessa toisten kanssa, ja miten voit itse säätää tapaasi tehdä yhteistyötä toisten kanssa sen pohjalta, millaisia kollegasi tai asiakkaasi ovat, millainen tekeminen ja meininki motivoivat sinua parhaaseen suoritukseen ja
 • Millaisessa työskentely-ympäristössä sielusi lepää ja ajatuksesi virtaa keväisin tulvivan Ounasjoen voimalla,
 • Mitä sinun kannattaa itsessäsi kehittää, jotta vahvuutesi pääsevät esiin ja voit itsekin olla tyytyväisempi siihen, miten asiat sinulla sujuvat, ja ennen kaikkea...
 • Huomaamaan ja arvostavasti kohtaamaan olennaiset muutostarpeet ja kompastuskivet, jotka kummittelevat mielessäsi, vaikka et sitä myönnäkään, ja joille et usko voivasi tehdä mitään, koska ne ovat jotain, jonka ajattelet olevan osa sinua [jolle ei siis voi tehdä mitään]!


2 HENKILÖKOHTAISTA coachausta:

 • Henkilökohtaisen sparrauksen oman Master EASI-profiilisi pohjalta valmennuksen alkuvaiheessa, sekä
 • Henkilökohtaisen coachauksen varmistamaan omien tavoitteidesi saavuttamisen valmennuksen loppuvaiheessa.


Lisäksi 2 BONUSVALMENNUSTA:


Bonusvalmennus 1: Täydellinen vuosisuunnitelma, jonka voit unohtaa pöytälaatikkoon...ja se toteutuu silti!

Bonusvalmennus 2: Kevät 2020 – keinot, joilla muistutat itseäsi siitä, mitä haluat ja että edistymistä tapahtuu kaiken aikaa...vaikka joukkoon mahtuu huonojakin päiviä ja olisit jo valmis luovuttamaan.


Tule mukaan...koska olet sen, itsesi arvostamisen ja menestymisen arvoinen - ja nyt on tullut aika tarttua toimeen ja tehdä vuodesta 2020 jotain upeaa! 

HUOM!

Tässä valmennuksessa saat osallistujana myös henkilökohtaista coachausta ja sparrausta. Siksi paikkoja valmennukseen on vain rajattu määrä.

Toimi nyt, jotta varmistat omalla kohdallasi vuoden 2020 vastaanoton inspiroivissa tunnelmissa!


Paras joululahja ikinä - itsesi ja urasi kehittämiseen

  

MYYNTI PÄÄTTYNYT, UUSI RYHMÄ TULOSSA PIAN 2020! Kiitos mielenkiinnostasi!  

Paikkoja valmennukseen on rajoitetusti. Henkilökohtaiset valmennusajat sovitaan ilmoittautumisjärjestyksessä.  

Koko valmennus toteutetaan etänä verkossa. Eteneminen on siis sujuvaa ajasta ja paikasta riippumatta, ja voit itse säätää, missä tahdissa etenet.

Kyllä, haluan mukaan

Ohjaudut Holvi-verkkokauppaan, jossa voit varmistaa paikkasi valmennuksessa maksamalla osallistumismaksun valitsemallasi maksutavalla. Innostava joululahja itselle, osta nyt >>> MYYNTI PÄÄTTYNYT, UUSI RYHMÄ TULOSSA PIAN 2020! Kiitos mielenkiinnostasi!

© 2019 Sirinium. Kaikki oikeudet pidätetään.