Oletko hukassa ja päättämätön sen suhteen, mitä tehdä työksesi tai työurallasi seuraavaksi, ja jo korviasi myöden täynnä arjen tasaisen tappavaa tahtia, joka ei johda kohti mitään uutta ja innostavaa…huolimatta hyvistä pyrkimyksistäsi muuttaa suuntaa?

Huomaatko olevasi jumissa väärässä työssä tai roolissa, ja pyöritteleväsi aina vain samoja asioita mielessäsi pääsemättä alkuun minkään uuden suhteen…vaikka miten jo kaipaisit jotain muuta, uutta ja kiinnostavaa?

Tunnetko toimivasi puoliteholla, ammatillisella tyhjäkäynnillä, ja turhautuvasi päivä päivältä siitä, että et pääse käyttämään ja kehittämään osaamistasi, kykyjäsi ja potentiaaliasi…samalla kun olisit valmis antamaan ja tekemään enemmänkin sinulle merkityksellisten asioiden parissa?

Tiedän niiin mikä fiilis.

Mutta vaikka on surkeeta, peli ei ole menetetty – päinvastoin!

Nyt kun markkinoilla muutenkin tapahtuu paljon, on tämä loistohetki laittaa omat työkuviot ja ura-asiat pohdintaan ja antaa ehkä jo pitkäänkin pohdituille suunnitelmille siivet. Sinun ei tarvitse odottaa arjen uutta normaalia tapahtuvaksi valtakunnassa voidaksesi päästä eroon ja irti mieltäsi piinaavasta pattitilanteesta. Työurasuunnittelun kuuluu sujua ja tapahtua poikkeusoloissakin…riippumatta ulkoisista olosuhteista tai siitä mihin ne sinua tällä hetkellä puskevat.

Työurasi tulevaisuus ei ole salaperäisyyden verhojen takana. Se on ulottuvillasi myös näin poikkeusaikana ja keskellä muutosta.

Sinun on edelleen mahdollista voida hyvin, arvostaa itseäsi osaajana ja asiantuntijana ja päästä haluamallasi tavalla eteenpäin työurallasi.

Eroon urajumista… Mihin tarpeeseen ja mitä hyötyä?

Tahtotilasi ja tavoitteesi voi olla esimerkiksi jokin tai osia seuraavista:

 • työurasi suunnan löytäminen ja uusien askelten ottaminen urapolullasi,
 • tavoitteidesi täsmentäminen ja niiden konkretisoiminen sumuverhosta kohti reaalimaailman mahdollisuuksia,
 • nykyisestä työstäsi luopuminen ja uuteen innostavampaan paikkaan hakeutuminen, tai
 • ensiaskelten ottaminen pidemmän tähtäimen [ura]tavoitteen toteuttamiseksi.

Olipa lähtökohtasi ja haavekuvasi sitten mikä hyvänsä, henkilökohtainen uravalmennus auttaa sinua

 • jäsentämään puuroutuneet pohdintasi,
 • tekemään hyviltä tuntuvia, järkeviä valintoja ja
 • saamaan asioita aikaan harkitusti ja oikea-aikaisesti…

…ilman suorituspaineita ja unettomia öitä niin, että voit ryhtyä omassa tahdissasi ottamaan hyvältä tuntuvia edistysaskeleita arjessasi.

Kun otat asiasi työn alle rennosti ja sopivassa järjestyksessä, huomaat pian eron nykyiseen:

 1. Ajatuksesi on selkeä, löydät hukassa olleen punaisen lankasi ja osaat keskittyä olennaiseen.
 2. Luot paitsi tilaa uusille mahdollisuuksille ja innostaville kuvioille työurallasi myös itseluottamusta, henkistä vahvuutta ja kasvua osaajana ja oman alasi asiantuntijana.
 3. Rikot tämänhetkisen oravanpyörän, joka muuten jatkaa pyörimistään entisellään kuten tähänkin asti.

Muutos, aikaansaaminen ja edistyminen tälläkin hetkellä on mahdollista, mutta se vaatii, että tartut toimeen nyt (etkä jätä asioita taas vain odottamaan) ja olet valmis tekemään edes jotain pieniä kokeiluja löytääksesi oman tapasi saattaa asiat oikeille raiteille (sinun ei tarvitse olla superihminen voidaksesi menestyä työurallasi).

Voit toki tehdä tämän kaiken myös täysin itsenäisesti ilman valmennusta. Joo, tiedän – been there, done that 🙂 Näin tiedän kokemuksesta myös sen, miten hyvin se itse yksin tekeminen oikeasti toimii. Not!

On vaan tuhat kertaa helpompaa kun asioista voi sparrata jonkun kanssa, jakaa omaa mieltä painavaa tuskaa ja taakkaa, ja huomata miten ne omat kipupisteet sulavat ja asiat ratkeavat kuin taikaiskusta kun ne sanoo ääneen ulkopuoliselle henkilölle. Lisäksi muutaman kerran coachaus aina aika-ajoin säästää joka kerta noin valovuoden aikaa, joka muuten tuhrautuu siihen, että vielä keinutuolissakin harmittelet jääneesi työurallasi pysyvästi paitsioon.

Eli kun haluat edetä nyt, etkä vasta seuraavassa elämässä, tartu tilaisuuteesi ja päätä jättää jumitus taaksesi!

Mitä saat ja miten homma etenee?

Eroon urajumista! Henkilökohtainen uravalmennus sisältää 4 valmennuskertaa, ja prosessi viedään läpi 2-4 kk aikana (aikataulun suunnittelemme yhdessä ensimmäisellä valmennuskerralla).

Tässä esimerkkikuvaus siitä, miten prosessi on suurin piirtein aiempien asiakkaiden kanssa sujunut:

 • 1. valmennuskerta: ahaa-elämyksiä nykytilan todellisuudesta sekä siitä, mitä oikein haluatkaan muuttaa ja saavuttaa;
 • 2. valmennuskerta: kokemuksia etenemisestä ja oivalluksia siitä, mitä maailmalla onkaan sinulle tarjota;
 • 3. valmennuskerta: vastustuksen kanssa kamppailua, suunnitelmat uusiksi ja tajunnan räjäyttävien oivallusten kautta uuteen nousuun;
 • 4. valmennuskerta: kokemus jo saavutetuista virstanpylväistä ja pysyvien muutosten/tulosten varmistaminen – tulevaisuuden salaisuudet käsissäsi!

Jokainen prosessi on kuitenkin aina omanlainen. Sinun kanssasi valmennuksessa keskitytään siihen, mitkä ovat sinun kohdallasi keinot saada sydämesi jälleen sykkimään sille, minkä parissa työskentelet.

Kaikki valmennukset toteutetaan ilman lähikontakteja ja maskipakkoa etänä verkossa!

Olet unelmiesi arvoinen!

Varaa paikkasi valmennuksessa nyt, ja minä, uravalmentajasi Taru Hermunen-Kuusela, olen sinuun yhteydessä ensitilassa ensimmäisen valmennusajan sopimiseksi.

Olen kokenut ammatticoach ja uravalmentaja, ja saanut sparrata varmasti jo satoja oman alansa asiantuntijoita eri toimialoilta löytämään omat vahvuutensa, kirkastamaan tavoitteensa, sanoittamaan osaamisensa ja ottamaan askeleensa kohti uutta työtä ja unelmiensa työuraa joko palkkatyössä tai yrittäjänä.

Urajumi on varsin tavanomainen oire kenelle tahansa kun kokemusta työelämästä on ehtinyt jo hieman kertyä. Oireista ei tarvitse stressata silloinkaan kun huomaat olevasi tilassa tahtomattasi. Sinäkin voit selvitä siitä järjissäsi, ja tuntea itsestäsi jälleen ylpeyttä jumit selätettyäsi.

Superviittaa et valmennuksessa tarvitse. Riittää, että olet oma itsesi ja avoin kaikelle sille hyvälle, joka sinua odottaa. Olet unelmiesi arvoinen!


>>> Ilmoittaudu mukaan kulkemalla verkkokaupan kautta nyt <<<


Kokonaisinvestointi 780 euroa sisältää yllä kuvatun valmennuspaketin alusta loppuun sekä arvonlisäveron 24 %. Paikkoja rajoitetusti. Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova. Nyt nimittäin ei peruutella, vaan mennään eteenpäin!

Tervetuloa mukaan!

Mikäli haluat kysyä jotain, laita viestiä taru@sirinium.fi – autan mielelläni! T: Taru