Motivaatio & innostus

Henkilökohtainen motivaatio, työssä jaksaminen, osaamisen kehittäminen, hyvinvointi ja työuran tavoitteiden saavuttaminen... Starttaa rakettisi matkaan, ja nauti siitä mitä teet ja mitä saat aikaan. Kaiva supervoimasi esiin, ja löydä oma paikkasi työelämässä. Avaa portit unelmiesi uralle.

Tavoitteellinen työpäivä

Henkilöstön, tiimityön ja ihmisten johtamisen kehittäminen kaikki yhdellä iskulla. Tuloksellisen työn tekeminen perustuu oikeastaan aika simppeliin systeemiin, mutta edellyttää, että sitä käytetään! Tällöin työssä myös jaksetaan ja viihdytään - sekä yksin että yhdessä. Tehokasta ja toimivaa.

Koulutukset

Valmentavat koulutukset ja luennot motivaatiosta, vuorovaikutuksesta ja niiden merkityksestä työssä ja työelämässä, itsensä ja osaamisen kehittämisessä, hyvinvoinnissa ja tulosten saavuttamisessa. Sekä pienille porukoille että suurille saleille. Oivalluksia, ei kalvosulkeisia.

MOTIVAATIO-OPAS TOIMII!

Motivaatio-opas oli kätevä, lyhkäinen ja siinä asiat olivat esitetty ymmärrettävästi. Kaikessa lyhykäisyydessään opas pisti miettimään asioita, jotka kantavat eteenpäin tässä "hektisessä, stressisessä" maailmassa. Pistää ihmisen itse itsessään miettimään asioita eikä tuo niitä valmiina syliin.

Tästä saa paljon hyviä asioita keskusteltavaksi työelämässä. Kahvihuonekeskusteluissa huomaa usein motivaation olevan monella kateissa (perhe, pitkä työura, uudistukset työelämässä ym.).

-Timo Ojanperä, Lempäälä